Header Ads

Son Haberler

PlayStation 4'ün yeni güncellemesi çıktı

Sony, 5 üstünde odaklanmış durumda. Bu sıralarda çıkan haberler genelde 'le ilgili. Yeni nesil konsol hakkında birçok dedikodu var. PS5'in gelecek hafta büyük bir çevrimiçi etkinlikle tanıtılması bekleniyor. Bu gelişmeler yaşanırken, için de sessiz sedasız yeni bir yayınlandı. Peki bu güncellemeyle birlikte neler değişiyor? İşte detaylar...

Sony, PlayStation 4 konsolları için sistem yazılımının yeni sürümünü yayınladı. PS4 sistem yazılımını 7.51 sürümüne yükselten güncelleme, son güncellemelerden alışık olduğumuz gibi PS4 konsoluna büyük yenilikler getirmiyor ve sadece sistem performansına odaklanıyor.
Geçtiğimiz ay yayınlanan 7.50 güncellemesinin ardından, birçok PS4 kullanıcısı güncelleme sonrasında PS4'ün diskleri okumasını önleyen hatalar (SU-42118-6) aldıklarını ve bazı durumlarda konsolun diskleri çıkarmama gibi çeşitli sorunlar çıkardığını bildirmişti.
PS4'ün bir önceki sistem yazılımda bazı kullanıcılar ise yeni ürün yazılımının konsolu güvenli mod döngüsüne zorladığını ve Blu-ray sürücü sorunları getirdiğini bildiriyordu. Diğer yandan herhangi bir problemle karşılaşmayan birçok kullanıcı da vardı.

Sistem yazılımı 7.51, artık görmeye alışkın olduğumuz, "Bu sistem yazılımı güncellemesi, sistem performansının kalitesini iyileştirir." notuyla birlikte geldi. İyi tarafından bakarsak yeni güncelleme sadece 471.4 MB boyutunda ve indirip kurmak uzun sürmeyecek. PS4 cihazınızı Ayarlar kısmından [Sistem Yazılımı Güncellemesi] sekmesini seçerek yeni güncellemeyi yükleyebilirsiniz.
Sony, PlayStation 5'e yaklaştığımız şu günlerde artık PS4 için büyük yenilikler getirmeyecek gibi görünüyor. Konsol devi, PS5 için açtığı web sitesini güncelledi ve yeni nesil konsol hakkında yakında daha fazlasını öğrenebiliriz.

Kaynak: https://www.sabah.com.tr/teknokulis/haberler/2020/05/29/playstation-4un-yeni-guncellemesi-cikti