Header Ads

Son Haberler

Samsung Galaxy Tab S6 Lite ı Not Defteri Olarak Kullanmak

Samsung’un notlarını kolay bir şekilde bir arada tutmak isteyen öğrenciler ve çalışma hayatında dijital bir ajandaya sahip olmak isteyenler için tasarladığı yeni tableti Galaxy Tab S6 Lite 1 Mayıs’tan itibaren Türkiye’de satışa sundu.




Geniş ekranı, ince ve kompakt gövdesi ve S Pen desteği ile tam bir dijital ajanda kullanabileceğiniz bir tablet. Geliştirilmiş S Pen ile not alma ve S Pen kullanım konforunu cihazı kullanırken hissedebiliyorsunuz.
S Pen işiniz bittiğinde Manyetik olarak tabletin sağ köşesine takılabiliyor. Ayrıca S Pen’in pilsiz çalışma özelliği sayesinde çalışmalarınızı pil endişesi olmadan sorunsuz yapabilirsiniz. Ek olarak mıknatıs konusunda Samsung hayli bonkör davranmış. Kalemi cihaza tutturduğunuz yerden düşürmeniz oldukça zor.
Aldığınız notları PDF, JPEG veya Microsoft Word belgesi olarak nasıl kaydedip yollayabilirsiniz. Galaxy Tab S6 Lite kullanıcıları isterlerse cihazın depolama alanını microSD kart yardımıyla 1 TB’ye kadar artırabilirler.
Tab S6 Lite satın aldığınızda, cihazla birlikte gelen Microsoft 365 sayesinde Office uygulamalarını kullanabilir ve Microsoft One Drive kullanarak bulut tarafında 1 TB depolama alanına sahip olabilirsiniz.