Header Ads

Son Haberler

Vicdansız Duvar Kağıdı: Android Telefonları Öldüren Duvar Kağıdını Denedik

                                                                                                                                                                   
                       
Geçtiğimiz hafta sosyal medyada Android telefonları kilitleyen duvar kağıdı hakkında çok fazla konuşuldu ve yorum yapıldı. Yüklendiği telefonu kilitleme ya da öldürme özelliğine sahip olan bu değişik duvar kağıdı pek çok kişi tarafından merak edildi ve yapılan uygulamaları gösteren çok fazla video yayınlandı. Biz de bu haberin doğruluğunu test etmek üzere siz Webtekno takipçileri için bir video çekmeye karar verdik.
Görselinden biraz bahsetmek gerekirse duvar kağıdının basit sayılabilecek bir manzara fotoğrafı olduğunu söylememiz gerekir. İnternetten bulduğumuz fotoğrafı açarak işe başlamadan önce gelen bilgilere göre söz konusu duvar kağıdının özellikle Samsung ve Google cihazları kilitlediğini de hatırlatmakta fayda var. Biz de kendimize bir Samsung Galaxy S10 + cihaz seçtik ve işe koyulduk. Ana ekran ve kilit ekranı olmak üzere duvar kağıdını seçtik ve olanları izlemeye başladık.



İnterneti çalkalayan şeyin doğruluğu karşısında biz de şaşırdık çünkü seçtiğimiz duvar kağıdı telefonumuzun ayarlarını gerçekten allak bullak etmeyi başardı. Renk aralıklarıyla ilgili olan bu ilginç durum tam olarak Android telefonumuzu nasıl bozdu? Gerçekten bu duvar kağıdı telefon üzerinde tam olarak nasıl bir etki yapıyor? Olayın detayları neler? Diyelim ki merakımıza yenik düşerek duvar kağıdını telefonumuz için ayarlamış bulunduk, cihazımızı bu durumdan nasıl kurtaracağız? Sizler için çektiğimiz videomuzu yukarıda izleyebilir ve kafanızdaki soruların hepsine cevaplar bulabilirsiniz, iyi seyirler!

Kaynak: Webtekno