Header Ads

Son Haberler

No Man Sky Türkçe Yama (Devamlı Güncel)





Çevirmen:

Erdem Sarp

Çeviri Durumu:

Genel : %100 ± 0.5

Test ve Düzeltmeler: Devam Ediyor

Uyumlu Olduğu Oyun Sürümünü Çeviri Notları Linkinden Görebilirsiniz

Çeviri Notları:
Açıklama:

2018 yılında askere gitmeden önce bulduğum 1 aylık boşlukta başladığım, geldikten sonra da çeşitli meşguliyetlerden dolayı devam edemeyerek bıraktığım ve gördüğüm talep üzerinde 2019 yılının son baharında tekrar başlamaya karar verdiğim No Man's Sky Türkçe Çeviri projesi en sonunda meyvesini verdi. Bu 8 aylık çeviri sürecinde beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim.
Tüm satırların çevirisinin tamamlanmasının ardından test ve hata düzeltmelerine başladım. Her bir satırı kontrol ederek ve aynı zamanda da oyunda test ederek hataları düzeltiyorum. Her geçen gün yamayı biraz daha iyileştirmeye çalışıyorum. Bu aşamada, büyük bir güncelleme gelmediği sürece artık haftalık olarak (Cuma veya Cumartesi günü) yamayı güncelleyeceğim. Dil dosyalarına çok şeyin eklendiği oyun güncellemelerinde ise bir an önce çeviri sürecini tamamlayıp test ederek sizlerle paylaşacağım. İyi Oyunlar.


İndirme Linki:

 Son Sürümü Buradan İndirebilirsiniz 


Not: Yama tam olarak tamamlanmadığı için hatalar barındırabilir. Bu hatalar yanlış seçimler yapmanıza veya oyun zevkinizin engellenmesine neden olabilir. Tüm bunları göze alarak yükleyin.


Yükleme Talimatı:

-"No Man's Sky\GAMEDATA\PCBANKS" dizinine gidin. Eğer Steam sürümüyse "Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\No Man's Sky\GAMEDATA\PCBANKS" dizininden bulabilirsiniz. Bulamazsanız ise masaüstündeki "Bu bilgisayar" 'ı açıp, sağ üst köşeden "No Man's Sky" 'ı aratarak gerekli dizinlere erişebilirsiniz.
-PCBANKS klasöründe bulunan "DISABLEMODS" metin dosyasını silin.
-Ardından aynı dizinin içinde "MODS" adında bir klasör oluşturun.
-İndirdiğiniz dosyayı oluşturduğunuz "MODS" adlı klasöre taşıyın.
-Artık oyuna girebilirsiniz. Eğer yamayı kaldırmak isterseniz MODS klasörü içindeki çeviri dosyasını silmeniz yeterli olacaktır.


Oyun İçi Görseller: