Header Ads

Son Haberler

No Man’s Sky’ın geliştiricisi yeni projesine başladı

 


Son olarak The Last Campfire’ı piyasaya süren ve daha çok No Man’s Sky ile adından söz ettiren Hello Games, geleceğe bakarak bir sonraki büyük oyunu üzerinde çalışmalara başladı.

Hello Games yeni büyük oyunu için kollarını sıvadı

Polygon’a konuşan Hello Games’in kurucusu Sean Murray, No Man’s Sky benzeri devasa bir oyun üzerinde çalıştıklarını söyleyerek şirketin gelecek hedeflerinden bahsetti. EA çatısı altında bir sürü yapıma imza atan Murray, heyecan verici bir proje yapmaya hevesli olduklarını ifade etti. Ayrıca Hello Games’i de istedikleri işleri yapmak için oluşturduklarından bahsetti.

Hello Games yeni büyük oyunu üzerinde çalışıyor

MurrayNo Man’s Sky’ın küçük bir orta yaş krizinin sonucu olarak ortaya çıktığından bahsederken, The Last bda 3 kişilik bir ekip tarafından yürütüldüğünü söyledi. Murray kalan ekibin de diğer büyük oyunlarıyla ilgilendiğini ifade etti. Ayrıca Murray bir sonraki projeleriyle ilgili herhangi bir detay paylaşmadı. Hello Games cephesinden de yakın zamanda benzer bir açıklamanın gelme ihtimalinin düşüklüğüne dikkat çekti.

2016 yılında piyasaya çıkan açık dünya oyunu No Man’s Sky, oyuncuların uzay araçlarıyla sayısız gezegeni keşfetmelerine imkan tanıyordu. Özellikle son zamanlarda hayran kitlesinde azalma olan yapıma son gelen güncelleme ise terk edilmiş bir uzay aracı ekleyen Desolation DLC’siydi.