Header Ads

Son Haberler

Assassin's Creed: Unity İçin Ray Tracing Destekli Grafik Modu Yapıldı




Assassin's Creed serisinin 8. oyunu olan Assassin's Creed: Unity için Ray Tracing destekli mod yapıldı. Yeni mod grafikleri biraz elden geçirirken en büyük değişikliği oyuna Ray Tracing desteğini ekleyerek yapıyor. 11 Kasım 2014 tarihinde çıkış yapan aksiyon macera oyunu çıktığı dönemde eleştirilere maruz kalmıştı.
Ubisoft Montreal liderliğinde toplam 10 farklı Ubisoft stüdyosu tarafından geliştirilen oyunun yayımcılığını ise yine Ubisoft yapmıştı. Tarihsel oyun için yapılan moda ait videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunu oynatan sistemin i5 8400 işlemci, RTX 2080 Ti ekran kartı, 32 GB Ram ve 970 EVO NVME M.2 SSD'ye sahip olduğu bilgisi verilmiş. Serinin en yeni oyunu Assassins Creed Valhalla'nın Ekim ayı içerisinde çıkış yapması planlanıyor.
Son olarak Ubisoft Forward ile 12 Temmuz tarihinde E3 2020 sırasında tanıtılması gereken oyunları göreceğimizi hatırlatmak isterim. Bildiğiniz gibi E3 2020 iptal edildi ve firmalar kendi dijital yayınları ile duyurularını ayrı ayrı gerçekleştirecekler.