Header Ads

Son Haberler

Microsoft To Do, Windows 10 ve iOS’ta Güncellendi



Microsoft To Do son güncellemesi ile Windows 10 için yenilikler, iOS için geliştirmeler sağlıyor.

Microsoft To Do uygulaması Windows 10 ve iOS kullanıcıları için güncellendi. Windows 10 uygulaması güncelleme ile yeni özellikler kazanırken, iOS sürümünde ise hata düzeltmeler ve geliştirmeler söz konusu.
Windows 10 için Microsoft To Do artık planlayıcıda yeni görev akışları için destek sunarken anlatıcı duyuruları da geliştiriliyor. Organizasyonunuzdaki ön cephe çalışanları ile paylaşım yapmak çok daha kolay hale getiriliyor. Bundan böyle Planlayıcı’nın Ön Cephe Çalışanı (FLW) akışından gelen görevler için destek sağlanıyor. Bu görevler sadece okunabilir görevler olarak gözüküyor ve kullanıcı tarafından düzenlenemiyor.  Bu görevleri diğerleri ile birlikte Günüm’e eklemek de mümkün. Ek olarak, mevcut uygulanmış sıralamanın silinmesi ve kaldırılması sırasında anlatıcı duyurularına birkaç erişilebilirlik düzeltmesi sağlanıyor. iOS tarafında ise daha iyi VoiceOver deneyimi sağlamak üzere bu sürüm birkaç hata düzeltmesini beraberinde getiriyor.
Microsoft’un To Do uygulamasını sıklıkla yeni özellikler ve geliştirmeler ile güncellemesi de gözlerden kaçmıyor. iOS için Microsoft To Do 2.20 sürümünü App Store üzerinden, güncel Windows sürümünü ise Microsoft Store üzerinden hemen indirebilirsiniz.